Is deze site voor mij?

door • 12 september 2018 • AlgemeenReacties (0)896

U bent ondernemer, directeur (al dan niet grootaandeelhouder) van een mooi bedrijf. U merkt dat u, doordat uw bedrijf gegroeid is, zaken moet organiséren – ze gaan niet meer vanzelf. U merkt dat sommige van uw klanten niet alleen goede producten of diensten verwachten, maar ook een professionele organisatie. Dat medewerkers erop rekenen dat u een goede baas, en niet alleen een fijne collega, bent. Ofwel: dat u steeds meer aandacht moet geven aan overhead-achtige werkzaamheden.

U voelt zich echter ondernemer, geen professionele manager. U heeft veel verstand van uw producten en diensten, maar veel minder van bedrijfsvoering. Maar u begrijpt ook dat uw bedrijf behoefte heeft aan meer management-achtig gedrag, dat u meer moet nadenken over de bedrijfsvoering. Voor volwaardige staffuncties, laat staan een management’laag’, is uw bedrijf echter niet geschikt.
Daarom bent u zélf op zoek naar praktische tips, snelle inspiratie en werkbare tools. Maar dan niet van het soort ‘tien tips waardoor u direct succesvol bent’, of ‘gebruik dit en u werkt gegarandeerd efficiënter’. U gelooft daar sowieso niet in, en bovendien is uw bedrijf bijzonder.

Het is onze bedoeling dat u hier op ondernemer.adburdias.nl dergelijke tips en inspiratie vindt! Spreken onze teksten op deze website u aan, bevalt onze visie u, maar vindt u geen bericht dat direct bij uw vraag en uw bedrijf past? Of wilt u eens met een van onze bedrijfsadviseurs sparren over een bepaald vraagstuk? Dan komen wij graag een keer naar u toe! Het kennismakingsgesprek verplicht u tot niets meer dan een gastvrije ontvangst, maar levert u wel extra inzichten en ideeën op.

Als u niet direct met ons in contact wilt komen, maar wel onregelmatig op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwtjes, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. En kijk ook eens op onze zustersite kwaliteit.adburdias.nl, waar we inspiratie over kwaliteitsmanagement bieden (zie ook het keuzemenuutje rechtsboven de pagina’s).

Gerelateerde berichten

Niet meer mogelijk te reageren